PSPV- Reunions del govern del PP a 350 euros assumptes banals

09.12.2011 16:54
PSPV.PSOE LA POBLA DE FARNALS (en Fb)
No es podia esperar més. La junta de Govern Local ens torna a sorprendre amb una sessió matinera de dubtosa utilitat (tenint en compte el que costen les assistències).
El primer que crida l'atenció és la quantitat de gerundis ("se está estudiando"). De les onze intervenció dels membres del segón punt de l'ordre del dia, datat a 10 de Novembre, només quatre són resolucions fermes. Les altres set s
ón imprecisions ("se está estudiando"). Dir que la biblioteca está oberta o que s'està estudiant si fer les activitats de ioga per a majors al centre Veles e Vents, no justifiquen la convocatoria de Junta de Govern. Un nou recorregut per a les brigades de neteja de la mancomunitat, la contractació d'un camió-grua i requerir la designació dels membres del consell agrari, és l'únic que tenen entre mans.
Per tant, molt em tem que anem a vore moltes convocatòries de Junta de Govern.
L'any està a punt d'acabar. Anem a fer balanç de l'estalvi que prometia el govern municipal. Negant i apartant a l'oposició de les seues competències legítimes, no genera un govern més eficaç, sinó que s'augmenten cent mil euros de despesa pendent a partir del tercer trimestre.
Conegudes estes i altres coses, no podem sinó denunciar que EL PP HA FALLAT ALS SEUS VOTANTS INCCOMPLINT EL PROGRAMA. A la resta del poble no fan més que confirmar el que ja sospitaven: que no són eficaços i que tot eren promeses falses.
En breu es publicarà l'esborrany per a que es confirme el que estic dient.

 

—————

Volver