BONOMETRO:PERALTA FARA PAGAR 50 EUROS. Opinió d'E. Palanca(PSPV)

08.10.2011 08:46

Enric Palanca | 07.10.2011

Efectivament, el bono de metro costarà uns cinquanta euros per persona, incrementant-se el triple del seu valor anterior.
Les raons que l'ajuntament dona són que no hi han diners per a tots i que n'hi ha gent que ha utilitzat poc el servei. No han considerat que n'hi ha gent que necessita més que altra el transport públic, que molts pensionistes tenen uns ingressos humils. 50 euros a l'any per a un pensionista que va deu o vint vegades a València -per exemple- és excessiu, però ho és molt més que eixa mateixa persona pague semblantment el mateix preu si compra el bonometro sense subvencionar.
Negar ajuda a les rendes més baixes és condemnar-les a reduïr la seua mobilitat, a fer-los dependents: res més lluny de les aspiracions socialistes.
En resum, el PP s'escuda en la crisi econòmica per a imposar-nos el model que fracassà durant l'era Aznar. Ens volen imposar uns retalls que beneficien l'iniciativa privada, a diferència que els nivells d'endeutament i costos de la vida són més alts.
Aquest tema es debatrà al proper plenari, però anticipe que no han volgut perdre el temps en les propostes del PSOE per considerar-les fora de temps. Fora de temps vol dir que han esperat fins al final per a plantejar la qüestió que no admet esmenes? El pitjor és que la resta de l'oposició diu sí a les retallades sense oferir cap alternativa.

 

—————

Volver