ADEU A "LA NIT MÀGICA... ¡ERA CERT. EL PP L'HA LLEVAT DEL PROGRAMA!

20.09.2011 17:14

ADEU A "LA NIT MÀGICA...

¡ERA CERT. EL PP L'HA LLEVAT DEL PROGRAMA!

Un grup de Joves entusiastes han decidit recuperar-la (FOTOS)

Estan disposats a arreplegar diners mitjançant rifes (o el que fassa falta) per que una festa tan tradicional i desitjada per tot el veïnat no desaparexca. A d'algú li haurai de caura la cara de vergonya de que el poble es mobilitze per recuperar allò que ell vol eliminar.

Endavant als promotors. Desitjem que el vostre generós esforç es veja recompensat per lèxit i gaudim, com sempre, de la NOSTRA FESTA MILLOR.

I XARXA TEATRE I LA NIT MÀGICA TRIUNFANT INTERNACONALMENT MENTRE QUE AL NOSTRE POBLE ELS ELIMINEN DEL PROGRAMA DE FESTES. HAN TRIUMFAT EN MORGES (SUIZA), TAI-PEI (XINA), EN SUDAMÉRICA... I EN ALTRES PAÏSSOS I CONTINENTS. I AL NOSTRE POBLE QUE EREN COM DE CASA...PRESCINDIM DE UN ESPECTACLE DIVERTIT, BONIC, ESPECTACULAR I QUE COMPARTIEN JAJOS I NETS, PARES I FILLS, HOMES I DONES. TOTS JUNTS DIVERTINT-SE COM UNA GRAN FAMILIA. ENGUANY, JA NO SERÀ POSIBLE

 La nit Màgica ja es va intentar eliminar sent regidora de festes Asunción Montalar; però la decisió, segons ens han informat diverses i nombroses fonts, fou del seu cap. El de "per què ho valc" i que es posà un sou de quasi 80.000 euros. I, si en aquell moment, amb un superàvit de 1.800.000 euros (uns 300 milions de pessetes), herència socialista  que consta amb DOCUMENT FIRMAT PEL SENYOR PERALTA, i per això no pot negar-ho)  ordenà l'eliminació de LA NIT MÀGICA. Ara s'excusarà en que no hi han diners. Però per a SOUS DELS CONCEJALS DE

 

L PP, I A TEMS PARCIAL, SI QUE HI HAN DINERS.  L'estalvi l'ha fet a costa dels regidors de les altres formacions que per assistir a plens i CCII cobraran la meitat: 75€ cada ple i 30€ per comissió. I açò cada dos mesos. Mentre que, la Junta Local, tota del PPper cada reunió cobrarà 350 euros (QUE PODEN SER ENTRE 1.500 I 2.000 EUROS AL MES, UN XOLLO). Mes del doble que abans. I estes reunions poden durar 5 0 10 minuts com va dir la regidora Asun en el plenari.

 

 

—————

Volver